gia_mh_kovetotabla.jpg
Piusi szivattyúk
piusi_emotion_540x174.jpg

Az olasz PIUSI cég 1953 óta van jelen a piacon szivattyú gyártóként. Alapítása óta a következő vezérelvek jellemzik a cég működését:
- megbízható, könnyen használható termékek gyártása,
- innovatív megoldások szállítása kombinálva a magas minőséget a hosszú élettartammal és alacsony költséggel,
- a piac igényeire való odafigyelés,
- hatékony vállalati struktúra felépítés.
A PIUSI széles szivattyú termékskáláján mind a váltóárammal működő, mind az egyenárammal működő villanymotorokkal meghajtott szivattyúk megtalálhatóak éppúgy, mint a kéziszivattyúk.
Ezek a szivattyúk diesel üzemanyag továbbítására alkalmasak, de számos típus elérhető Eex kivitelben is, mely lehetővé teszi a szivattyúk benzin üzemanyagra való alkalmazását is. Ebben a kategóriában az E80, E120, és Panther szivattyú típusokat keresik a legtöbben.
Külön figyelmet érdemel a PIUSI gyár CUBE termékcsoportja, mely az egyszerűséget, és könnyen használhatóságot szem előtt tartva kínál megoldást egy gépjármű flotta töltésére, például belső használatú üzemanyagtöltőállomás részeként.
A mai tehergépjárműveknél használt AdBlue adalékanyag töltésére/továbbítására is kínál a PIUSI megoldást, legyen szó kézi szivattyúról, IBC tartályból történő kiszolgálásról, vagy csak egyszerűen egy rendszer részeként használható szivattyúról.
gia_elválasztó_vonal_720.jpg

gia_elválasztó_vonal_720.jpg
piusi_logo_background.jpg
GIA-Hungária Kft.
1165 Budapest, Újszász u. 45/b/Z.
Tel.: +36 (06-1) 350-3064
Fax: +36 (06-1) 349-6580
e-mail: gia@gia.hu
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.