gia_mh_kovetotabla.jpg
Cégünkről
emo_unternehmen.jpg
Az INDUSTRIEBEDARF GmbH. 1992-ben a GIA-Ausztria mintájára hozta létre magyarországi leányvállalatát, a GIA-Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft-t. A GIA-Ausztria mintegy 45 éve van jelen az osztrák piacon, ez alatt az idő alatt nagy szakmai hírnévre tett szert, mint több ipari és vegyipari berendezéseket gyártó cég képviselete, illetve speciális szakszervize.

A GIA-Hungária Kft. a Gilbarco Veeder-Root magyarországi képviselete és a Tokheim, valamint a Wayne Fueling Systems kereskedelmi partnere. Partnereink között mára már szinte valamennyi Magyarországon jelen lévő (illetve korábban jelen volt) olajtársaság szerepel. Legjelentősebb vásárlónk egyike a MOL Nyrt., nemzetközi tenderek elnyerésével pedig beszállítunk ill. beszállítottunk a SHELL, MOBIL, OMV, Q8, BP, ESSO, JET és TESCO hálózatoknak is. Közel 300 töltőállomást szereltünk fel modern környezetbarát Dresser Wayne berendezésekkel. Az általunk telepített berendezések szervizelését igény szerint ellátjuk. Benzinkutak ill. benzinkút hálózatok szervizelésére éjjel-nappal hívható országos szervizhálózatot tartunk fenn. Benzinkúttechnikai berendezések szállítása és szervizelése mellett jelentős szerepet kapott a szoftverfejlesztés, a hardver-kereskedelem és az ezekhez kapcsolódó értéknövelő szolgáltatások is. Mintegy 400 töltőállomáson, közel 550 IBM gyártmányú kasszán üzemelt az általunk fejlesztett, az összes szükséges minősítéssel és engedéllyel rendelkező elszámolási és kasszarendszer. A GIA-Hungária Kft. az IBM hivatalos, szerződött Business Partner-e. Az általunk fejlesztett rendszer az IBM-től Netfinity Server Proven minősítést kapott.

Az olajtársaságok mellett az egyik jelentősebb partnerünk a MALÉV (RÜK), ahová egyedüli beszállítóként az üzemanyagok szállításánál és töltésénél használatos berendezéseket szállítunk. Jelenleg a debreceni repülőtér teljes üzemanyag kiszolgálásának karbantartását cégünk végzi a TOTÁL Hungária számára. Részt vettünk a magyarországi NATO repülőterek (Kecskemét, Pápa) üzemanyagtöltő és tároló rendszereinek kialakításához és felszereléséhez szükséges technikai eszközök szállításában, valamint a vadászrepülők töltőrendszereinek létrehozásában. Kiemelt partnerünk a Magyar Honvédség. Cégünk tevékenységei közé tartozik a különböző vegyipari, élelmiszeripari és petrolkémiai berendezések és eszközök forgalmazása is. A termékek között megtalálhatók az ELAFLEX által gyártott tömlők, csatlakozók, töltő- és lefejtőfejek, kompenzátorok és töltőpisztolyok, TODO szárazcsatlakozók, DICKOW mágneskuplungos és csúszógyűrűs tömítéses szivattyúk, FAUDI szűrőrendszerek, valamint HORN, PIUSI zsír- és olajadagoló szivattyúk. Az előbbi termékek mellett közvetlenül a gyártótól forgalamzunk: Carter, Hectronic, OPW és PetroVend berendezéseket. Napelemeket és teljes napelemrendszereket kínálunk, telepítéssel és beüzemeléssel.

Forgalmazott termékeink megfelelnek az ipar területén érvényes legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, cégünk rendelkezik a nemzetközi ISO és AQAP szerinti tanúsítványokkal.gia_elválasztó_vonal_720.jpg

GIA-Hungária Kft.
1165 Budapest, Újszász u. 45/b/Z.
Tel.: +36 (06-1) 350-3064
Fax: +36 (06-1) 349-6580
e-mail: gia@gia.hu
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.