Karbantartás, szervíz

Vállaljuk repülőtéri üzemanyag telepek, töltő rendszerek, üzemanyag szállító és feltöltő tartálykocsik ütemezett karbantartását, kötelező ellenőrzések és vizsgálatok elvégzését, soron kívüli javítását. Lehetőséget biztosítunk partnereink részére, hogy a folyamatos megbízható működés és biztonság fenntartásának érdekében,az ütemezett megelőző karbantartásokhoz, valamint meghibásodás esetén rövid határidővel történő javításokhoz a műszaki hátteret karbantartási szerződés keretében biztosítsuk. Ez az együttműködés nem csak stabil üzembiztonságot, de kiszámítható és így tervezhető üzemeltetési költséget is jelent.

Ügyfeleink között tudhatunk több Magyarországon működő nemzetközi kereskedelmi repülőteret, regionális repülőteret, légimentő helikopter bázist, rendőrségi helikopter bázist, NATO és honvédségi légi bázisokat üzemeltető szervezetet.

Üzemeltetői igény esetén az IATA előírásoknak megfelelő karbantartási ütemtervet, valamint üzemeltetési dokumentációt készítünk.

Karbantartásaink során a jogszabályban előírt időszakos vizsgálatokat végzünk, pl.: átfolyásmérő hitelesítést, tartály kalibrációt, szerkezeti vizsgálatot, tömörségi vizsgálatot, olajfogó hatékonyság vizsgálatot, érintés védelmi vizsgálatot, villámvédelmi vizsgálatot.

A karbantartási és szerviz tevékenységünkhöz, valamint az üzemeltetéshez teljes körű alkatrész, berendezés, és segédeszköz ellátást biztosítunk. Részletesen a termékek menüpontban tájékozódhat.

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41