Beruházás

Az  üzemanyag technológiai beruházások során szerzett tapasztalatainkat felhasználva, egyéb területeken – nem üzemanyagtöltő állomásokon – szükséges üzemanyag technológiai beruházásokat is végzünk szintén teljes körűen a tervezéstől kezdődően. Ez esetben a tervezést megelőzi egy helyszíni felmérés és  tanácsadás, amikor a vevői igényeket a helyszínen ellenőrizzük és tanácsot adunk a kivitelezésre vonatkozóan. Ezt követően a szakembereink a tervezést, az engedélyes terveket, majd a hatósági engedélyezés utáni kiviteli terveket elkészítik és ezt követően a komplex kivitelezést lebonyolítják.

A kivitelezés magában foglal minden olyan technológiai és gépészeti beruházást, ami szénhidrogén, vagy szénhidrogén származékok továbbításával, árfolyás-mérésével foglalkozik, így szivattyútechnológiákon, csőszerelés, gépészeti hegesztési technológiákon keresztül átfolyásmérő berendezések beépítését is jelenti, mindezeket úgy, hogy a teljes beépítés hatósági engedélyeztetését is vállaljuk. Így kész, engedélyekkel rendelkező beruházásokat adunk át partnereinknek.

Ipari technológiai beruházásokat autógyáraknál, szénhidrogén tározó telepeken, repülőtereken, de a Magyar Honvédségnél is végzünk. 2017-ben 4 db ipari technológiai rendszert építettünk ki szénhidrogén telepeken.

Tapasztalatunk van üzemanyag tározó telepen történő inline blending rendszer kiépítésében is, ami az adalékanyag üzemanyagba történő bejuttatását végzi el a töltés során.

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41