Aquarama

Aquarama
Aquarama autómosó rendszer

Az AQUARAMA S.r.l. több mint 20 éve gyárt magasnyomású mosó rendszereket. A kutatás-fejlesztésre, a technológiai fejlődésre és az innovációra fordított befektetései révén több szabadalmat is jegyez és magas szintű gyártási technológiát ért el, annak érdekében, hogy biztosítsa a megbízhatóságot, a minőséget és a hosszú élettartamot.

A kezdetekkor gyártott önkiszolgáló autómosó berendezései akkoriban forradalmi újítást jelentettek Európában, mára az AQUARAMA a kefés mosók teljes palettáját is kínálja. Az Aquarama mára Olaszország legnagyobb autómosó gyártója Valamint Európai szinten is benne van a TOP 4 -ben.

Az AQUARAMA független és dinamikus cégként mindig a képzésre összpontosít, szakértő csapatot állít össze, folyamatosan naprakész a technológiai innováció, a felhasznált anyagok és a a magas teljesítményű rendszerek tekintetében.

Az elegáns és innovatív megjelenés KÖTELEZŐ, amely megkülönbözteti az AQUARAMA termékeket a többitől. A gyár a legkorszerűbb technológiának megfelelő gépekkel állítja elő termékeit 25.000 m²-en. A 2017-ben végrehajtott gyártási fejlesztés következtében már négy különálló gyártósoron készülnek a különböző mosóberendezések.

Az AQUARAMA szak mérnökökből és építészekből álló csapata professzionális és testreszabott szolgáltatást nyújt: megvalósíthatósági elemzés, a berendezések elhelyezésének mélységi tanulmányozása, építészeti, hidraulikai és elektromos tervezés, kivitelezési terv, szakképzett személyzet által végzett telepítés.

Vevőszolgálati részlegünk és a GIA-Hungária Kft. mint forgalmazó révén partnereink folyamatos és pontos asszisztenciára, valamint mindenre ügyelő támogatásra számíthatnak, ezáltal az AQUARAMA több, mint egy általános ipari gyártó cég.

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41