Beruházás – Autómosó építés

Az autómosó építés jól jövedelmező beruházás lehet abban az esetben, ha jól határozzuk meg az jellemzőit és az elhelyezkedését.

Alapvetően négy kategóriába sorolhatjuk az autótulajdonosokat és mosási szokásaikat:

 1. Azok az autó tulajdonosok, akik csak ritkán, és leginkább otthon, a kertben mossák meg autóikat, saját kezűleg, házi módszerekkel.

Az ebbe a kategóriába tartozók közvetlenül nem célközönsége egy újonnan nyíló autómosónak.

 1. Azok az autó tulajdonosok, akik autókozmetikába viszik autóikat és az ottani szolgáltatásokat veszik igénybe.

Az ebbe a kategóriába tartozók egy újonnan nyíló autókozmetika célközönsége lehet. Az autókozmetika üzemeltetésének hátránya, hogy sok és megbízható alkalmazottat igényel.

 1. Azok az autó tulajdonosok, akik rendszeresen vagy esetenként önkiszolgáló autómosóban mossák le autójukat, saját kezűleg. Az ebbe a kategóriába tartozók egy jó technológiájú önkiszolgáló autómosó célközönsége lehet.

Az önkiszolgáló autómosó üzemeltetésének előnye, hogy nincs-, vagy csak részmunkaidőben van szükség alkalmazottra. (a mosó méretétől függően)

 1. Azok az autó tulajdonosok, akik rendszeresen vagy esetenként gépi-, kefés technológiájú autómosóban mosatják le autójukat. Az ebbe a kategóriába tartozók egy jó technológiájú gépi autómosó (portálmosó vagy mosóutca) célközönsége lehet.

Az gépi autómosó üzemeltetésének előnye lehet, hogy hasonló önkiszolgáló elven tud működni, mint a 3. kategóriában említett önkiszolgáló kézi mosók.

Természetesen az autó tulajdonosok egyszerre több kategóriába is tartozhatnak, több fajta autómosási lehetőséget is kipróbálnak, használnak.

Ezzel együtt is látható, hogy a legnagyobb célközönséget, egyszerre két kategóriát, egy kombinált, kézi önkiszolgáló és gépi-, kefés mosótechnológiákkal tudjuk megcélozni!

A legjobb választás az, ami a legtöbb, a mosó vonzáskörzetében élő autótulajdonos mosási igényét ki tudja elégíteni!

Természetesen egy ilyen komplexumot egy frekventált területre célszerű építeni, ahol az egyedi megjelenés és a legmodernebb mosótechnológiák kombinációi biztosítják a magas forgalmat és az elégedett ügyfeleket.

Tanácsok a mosótechnológia kiválasztásához:

 • Olyan gyártót és mosótechnológiát válasszon, ami minden vásárlói igényt ki tud elégíteni.
 • Olyan gyártót válasszon, aki nem csak egyfajta mosótechnológiát tud kínálni.
 • Olyan gyártót válasszon, aki egyedi megjelenésű-, gyári tetőszerkezetet tud kínálni mind az önkiszolgáló technológiához, mind a gépi mosótechnológiákhoz
 • Olyan forgalmazót válasszon, aki segíteni tudja önt a tervezésben, a kivitelezésben és az engedélyezésben.
 • Olyan forgalmazót válasszon, aki nem csak leszállítja a mosótechnológiát, hanem a komplett telepítési munkát is elvégzi. Beleértve a tetőszerkezet építését, a mosótechnológia telepítését, a kazán beüzemelését, a kémény építést és engedélyeztetést és az érintésvédelmi felülvizsgálatot is!

A mosó jövőbeni üzemeltetése szempontjából célszerű:

 • Olyan mosótechnológiát választani a mi alacsony költségekkel üzemeltethető.
 • Olyan forgalmazót választani, aki csúcsminőségű vegyszereket kínál a tökéletes mosási eredmény eléréséért.
 • Olyan szerviz partnert választani, aki garanciális időn belül és azontúl is magas színvonalon karban tudja tartani a mosótechnológiákat.
 • Akivel átalánydíjas karbantartási szerződést is köthet.
 • Olyan szerviz partnert választani, aki több telephellyel rendelkezik az országban a hatékonyabb szerviz szolgáltatás nyújtásának érdekében.

A fent felsoroltak figyelembevételével, az egyik legjobb választás lehet az Ön számára az AQUARAMA mosótechnológia és a KIEHL vegyszerek kombinációja és aki mindezeket biztosítani tudja Önnek, a GIA-Hungária Kft.!

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41