EBK (HSE) politika

  • A GIA-Hungária Kft. alkalmazottai és vezetői, illetve más érdekelt felek (Alvállalkozók) egészsége és biztonsága a cég minden szintjén kiemelt figyelmet kapjon.
  • Társaságunkra vonatkozó jogszabályokat, szabványokat ill. a szervezetünk által meghatározott szabályozásokat, utasításokat betartjuk.
  • Kiemelten kezeljük megrendelőink elvárt igényeinek megismerését és teljesítését a munkavédelmi és környezetvédelmi követelmények betartása mellett.
  • Olyan munkabiztonsági kultúra tudatosításában és előmozdításában, amelyben a GIA-Hungária Kft. alkalmazottai és alvállalkozói is elkötelezettek és aktív szerepet vállalnak az EBK irányítási rendszer folyamatos fejlődésében.
  • A veszélyek azonosításával, a kockázatok, a balesetek, majdnem balesetek, a foglalkozási megbetegedések, a fokozott expozíció, valamint a munkavégzésből származó egészségügyi kockázatok csökkenésével a környezeti és anyagi károk megelőzésében.
  • Hogy a belső online felületünkön képezzük és fejlesszük a kollegáink munkavédelmi, robbanásvédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, ATEX-robbanásbiztonság és munkavédelmi irányelvek elfogadására.
  • Megköveteljük az egészséget és környezetet nem veszélyeztető biztonságos munkavégzést, a helyes gyakorlatok kialakítását.
  • A vészhelyzetek helyes kezelésére képezzük alkalmazottainkat, fejlesztjük a vészhelyzet kezelési képességüket.

A GIA-Hungária Kft. vezetősége megköveteli a társaság minden munkatársától és alvállalkozói alkalmazottaitól, kiemelve a tevékenység/projekt operatív irányítókat, az elvárt EBK (HSE) teljesítmény fenntartását. Az agilis működés elengedhetetlen feltétele, hogy világos folyamatok mentén szerveződik, és minden folyamat szervezett, tiszta és hatékony. Nyitottan fogadunk minden javaslatot, rendszerünk fejlesztéséhez.

A GIA-Hungária Kft. vezetőségének alapvető célja a társaság EBK (HSE) teljesítményének folyamatos javítása.

 

Budapest, 2023.08.15.

“A baleset fáj – A biztonság nem!”

 

Kótay Bálint
Ügyvezető igazgató

Tradler Renáta
QHSE szakértő

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41