Terület-forgalom elemzés

A tervezett autómosó-komplexum kialakításának, funkcióinak és kapacitásának illeszkednie kell az adott területre és környékére jellemző mosási igényekkel!

Mivel a beruházási helyszín kiválasztása az egyik kulcsa a sikeres befektetésének ezért érdemes megfogadnia néhány tanácsot:

A beruházás megkezdése előtt érdemes egy szakemberrel együtt értékelni, elemezni a kiválasztott területet!

Az értékelés alapvető szempontjai (többek között):

  • A terület elhelyezkedése alapvetően meghatározza, hogy alkalmas-e egy ilyen beruházásra.
  • A terület nagysága és beépíthetősége határozza meg, hogy maximum mekkora autómosót építhetünk az egyedi sajátosságok figyelembevételével.
  • A terület láthatósága és megközelíthetősége fontos a felépülő autómosó forgalma, kényelmes használata és így a jövedelmezősége szempontjából.
  • A közműcsatlakozások kiépítettsége és kapacitása a területen vagy a közvetlen közelében csökkenteni, vagy növelni tudja a befektetését és az üzemeltetési költségeit.
  • A terület övezeti besorolása alapján kideríthető, hogy az ingatlanra tervezett autómosó építésnek és működtetésnek van-e törvényi akadálya.

Amennyiben ezen szempontok alapján az ön területe alkalmas a beruházásra, akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot és egy személyes konzultációt kérni!

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41