Kútoszlop technológia

Helix kútoszlop technológia
Kútoszlop a Helixtől

Cégünk az elmúlt évtizedek alatt több kútoszlop technológia gyártóval is kapcsolatban volt, a tapasztalatok alapján a Wayne (korábban Wayne Dressler) gyártó mellett tettünk le voksunkat, így ennek a kútoszlop termékcsaládnak lettünk kizárólagos magyarországi, hivatalos disztribútorai.

A gyár új Wayne Helix kútoszlop családja tartalmazza azokat a fejlesztéseket, amikre a folyamatos piaci visszajelzések alapján a vevőknek szüksége van a maximális ügyfélélmény kialakításához.

A legújabb kútoszlop technológia innovációnak köszönhetően már elérhető a Helix 6000-es szériában kis és nagy AdBlue pisztolyt és 3 hagyományos üzemanyagot egyszerre tartalmazó verzió, vagy adaléktartállyal, ill. töltés közbeni folyamatos adalékolással (in-line blending) rendelkező verzió is.

A mellékelt katalógusban jól látszik, a kútoszlopok közti különbség, de a legmegfelelőbb választás érdekében kérjük keresse szakértőnket…

A japán Tatsuno kútoszlop termékcsaládnak szintén mi vagyunk a magyarországi disztribútora, így egyrészt ezeknek a kútoszlopoknak az értékesítését és telepítését, valamint ezek szervizelését és alkatrészellátását is autentikusan tudjuk ellátni.

További kútoszlop technológia témájú információért kérjük, forduljon területi képviselőinkhez.

A termékkiválasztási kútoszlop technológia konfigurátorok itt érhetők el:

 

 

 

Letölthető dokumentumok:

Helix fuel dispenser kútoszlop technológia

DFS l HELIX ADBLUE WAYNE  I kútoszlop

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:+36 (06-1) 350-3064
Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40
Kiss György
Délkelet-Magyarország
Mobil: +36 30 278 66 37
Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41