Üzemanyag-technológia

Benzinkúttechnika üzletágunk kínálata teljesen lefedi egy üzemanyag töltőállomáson használatos technológiai rendszer elemeinek piacát. Kínálatunkban megtalálhatóak kútoszlopok, tartály szintmérők, merülő szivattyúk, kifejezetten benzinkút-technikai pénztárgéprendszerek, kútoszlop illesztők, kültéri fizető terminál, tankolóautomaták, totemoszlopok, abroncsfújó berendezések, levegőkompresszorok, üzemanyag-technológiai vezetékek műanyagból, mérőlécek, túltöltésgátlók, ki-belégző szelepek, golyós szelepek, lángzárak.

Üzemanyag-technológia üzletágunk a következő gyártókat képviseli:  WAYNE FUELING SYSTEMS, TATSUNO, GIA, HECTRONIC, OPW-PETROVEND, NIVELCO, HORN-TECALEMIT, FRANKLIN FUELING.

 

Adblue megoldások

Az elmúlt 12 évben keletkezett tapasztalataink, és vevőink visszajelzései alapján alakítottuk ki termékeink alapfelszereltségét, hogy azok gyakorlati felhasználhatósága, minősége, élettartama a lehető legjobb legyen.

További információ

Kútoszlop

Cégünk az elmúlt évtizedek alatt több kútoszlop gyártóval is kapcsolatban volt, a tapasztalatok alapján a Wayne (korábban Wayne Dressler) gyártó mellett tettünk le voksunkat, így ezeknek a kútoszlopoknak lettünk kizárólagos magyarországi, hivatalos disztribútorai.

További információ

Mobiltartályok, konténerkutak

Az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége lehetővé teszi, hogy az általánosan elfogadott 1 -2 év helyett, egyedülálló módon, a komplett berendezésre 3 év garanciát adjunk. Szakmai és szervizhátterünk a vásárlás előtti, és az üzemeltetési időszakban is, azonnali, rugalmas segítőhátteret biztosítanak Önnek.

További információ

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:+36 (06-1) 350-3064
Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40
Kiss György
Délkelet-Magyarország
Mobil: +36 30 278 66 37
Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41