Szivattyúk

A folyadékszállítás területén a HORN – TECALEMIT, PIUSI cégek bevált ipari szivattyúit kínáljuk. Az ásványolajipari területekre, a vegy- és gyógyszeripar számára, valamint házi használatra egyaránt megfelelő megoldást nyújtó ipari szivattyú kínálattal állunk ügyfeleink szolgálatára. Több éves tapasztalatunk alapján ezen területeken hozzáértéssel és magas fokú szakértelemmel állunk rendelkezésre tanácsadással.

Horn-Tecalemit szivattyúk

Az üzem Németország északi részén található. Szivattyúi kifejezetten a gázolaj, fűtőolaj és motorolaj szállítására alkalmasak. Kis teljesítményű kézi szivattyúktól az elektromos (12 V, 24 V, 220 V) és pneumatikus olaj- és zsíradagoló szivattyúkig minden megtalálható a gyártói palettán.

A szivattyúkon kívül szerviztechnikai berendezésekkel is foglalkozik a gyár, mint pl. olajleeresztő, olaj- és zsírtömlők, tömlődobok, gömbcsapok, adagolópisztolyok és kompresszorok. Ezenkívül töltőkarok és átfolyásmérők is szerepelnek a termékskálán.

Fő felhasználási területek a kisebb üzemanyagtöltő állomások pl. buszpark, házi gázolajátfejtő rendszerek, pl. traktorokhoz és alsó és felső töltésű töltőkarok vagonokhoz. Szintén tartályvagonokhoz használják a törőcsatlakozókat az esetleges balesetek elkerülése érdekében.

Piusi szivattyúk

Az olasz PIUSI cég 1953 óta van jelen a piacon szivattyú gyártóként. Alapítása óta a következő vezérelvek jellemzik a cég működését:

  • megbízható, könnyen használható termékek gyártása,
  • innovatív megoldások szállítása kombinálva a magas minőséget a hosszú élettartammal és alacsony költséggel,
  • a piac igényeire való odafigyelés,
  • hatékony vállalati struktúra felépítés.

A PIUSI széles szivattyú termékskáláján mind a váltóárammal működő, mind az egyenárammal működő villanymotorokkal meghajtott szivattyúk megtalálhatóak éppúgy, mint a kéziszivattyúk.
Ezek a szivattyúk diesel üzemanyag továbbítására alkalmasak, de számos típus elérhető Eex kivitelben is, mely lehetővé teszi a szivattyúk benzin üzemanyagra való alkalmazását is. Ebben a kategóriában az E80, E120, és Panther szivattyú típusokat keresik a legtöbben.
Külön figyelmet érdemel a PIUSI gyár CUBE termékcsoportja, mely az egyszerűséget, és könnyen használhatóságot szem előtt tartva kínál megoldást egy gépjármű flotta töltésére, például belső használatú üzemanyagtöltőállomás részeként.
A mai tehergépjárműveknél használt AdBlue adalékanyag töltésére/továbbítására is kínál a PIUSI megoldást, legyen szó kézi szivattyúról, IBC tartályból történő kiszolgálásról, vagy csak egyszerűen egy rendszer részeként használható szivattyúról.

További információért kérjük, forduljon területi képviselőinkhez:

Benzinkút építés - Kiss Bulcsú

Kiss Bulcsú

Nyugat-Magyarország, Budapest

Mobil: +36 70 903 48 40
Email: bulcsu.kiss@gia.hu

 

Győri László

Kelet-Magyarország

Mobil: +36 30 606 58 68
Email: laszlo.gyori@gia.hu

 

Letölthető dokumentumok:

PIUSI

HORN-TECALEMIT

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41