GIA-Hungária Kft

Cégünk – a GIA-Hungária Kft – a nemzetközi, 12 országban jelen lévő GIA csoport tagjaként 1992. óta végzi tevékenységét az üzemanyag-, ill. az ahhoz kapcsolódó technológiák terén.

Szolgáltatásainkat a specialitások és egyedi jellegzetességek alapján különböző üzletágaink bonyolítják.

Benzinkút technikai projekt üzletágunkon belül minden üzemanyagtöltő állomásokon használt eszközzel foglalkozunk, mint pl. többek között a kútoszlopok, tankoló automaták, kasszarendszer, kútoszlop illesztők, szintmérő szondák, merülő szivattyúk, kompresszorok.

Széles körű tapasztalatunknak és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni.

Partnereinket egészen az ötlet felmerülésétől szívesen segítjük tanácsainkkal, saját tervező csapatunkkal átvesszük a tervezés, a hatósági engedélyeztetések terhét, majd egészen a tartálylehelyezéstől kezdődően, a kulcsrakész rendszer és használatbavételi engedély átadásig végigvezetjük a projektet.

Benzinkút technikai szerviz üzletágunk Magyarországon piacvezetőként látja el komplett hálózatok, mint Shell, MOL, Volánbusz, ill. magánbenzinkutak 0-24 órás szervizelését. Az országban több helyen meglévő régiós központjainkból partnereink számára kritikus hiba esetén akár 8 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, így nekik minimális kieső üzemidővel kell számolniuk meghibásodás esetén.

Kereskedelmi osztályunk több évtizedes működése alatt teljes beszállítói hálózatot épített ki a tömlők, tömlőcsatlakozók, töltőpisztolyok, ipari szivattyúk, kompenzátorok, átfolyásmérők, szűréstechnikai és egyéb ipari alkatrészekre vonatkozóan. Kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk a Faudi Aviation, az Elaflex, a MannTek és sok más európai és amerikai gyártónak.

Autómosó üzletágunkon belül mind gépi portálmosók, mind automata kézi mosók értékesítésével és telepítésével foglalkozunk az olasz Aquarama, mint a világ egyik legnagyobb autómosó gyártó kizárólagos magyarországi disztribútoraként. A szolgáltatási körünk a gazdaságossági, megtérülési számításoktól és mikropiac elemzéstől kezdődően a tervezésen át a telepítésig mindenre kiterjed.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2017-től karbantartóként szervizeljük a magyarországi Nato reptereken meglévő repülőzéstechnikai üzemanyagellátó rendszereket, ami 2018-tól a Magyar Honvédség telephelyeire is kiterjesztésre került, beleértve a kerozinos és a hagyományos üzemanyagos rendszereket is.
Az Aviation üzletágunkon keresztül a katonai repterek mellett kapcsolatban állunk a magyarországi legnagyobb és kisebb repülőterekkel is, mind szerviztevékenységre, mind technológiai felszerelésekkel való ellátásukra vonatkozóan.

Ipari projekt csapatunk ellátási körébe tartoznak mindazon üzemanyagtechnológiai projektek, amik nem benzinkutakon merülnek fel, mint pl. kőolajfinomítók, petrolkémiai üzemek, szénhidrogéntározó telepek, autógyárak. Referenciáink között többek között olyan projektek szerepelnek, mint pl. a Mercedes kecskeméti autógyárában épített automatikus üzemanyag adagoló és átfolyás mérő rendszer-, a DFT Petrol Terminal dunaföldvári telephelyén épített in-line adalék-, ill. FAME adagoló berendezés, a Dunai Finomítóban épített JET-A1 szűréstechnikai rendszer építése. Referenciáink az országhatárokon is túlnyúlnak, az eddigi legnagyobb tervezési és kivitelezési projektünket a Jaguar Coventry városában (Egyesült Királyság) épülő gyárában zártuk sikeresen.

Csapatunk a vevői igény felmérésétől kezdődően a megoldás kitalálásában is közreműködik, majd a tervezésen engedélyeztetéseken át a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag tudja segíteni kedves leendő partnereinket.

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41