Aviation

Beruházás

Legyen szó meglévő rendszerek korszerűsítéséről, kapacitás bővítésről vagy zöldmezős beruházásról, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink készek a vonatkozó nemzeti (Környezetvédelmi, Tűzvédelmi, Légügyi, Adó) és nemzetközi (IFQP, STANAG) előírások figyelembevételével, a szakhatóságokkal együttműködve, az elérhető legkorszerűbb és gazdaságosan üzemeltethető üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszerek tervezési, engedélyezési és kivitelezési munkálatait végrehajtani, üzemanyag tározókban és repülőtéri környezetben egyaránt.

További információ

Karbantartás és szerviz

Vállaljuk repülőtéri üzemanyag telepek, töltő rendszerek, üzemanyag szállító és feltöltő tartálykocsik ütemezett karbantartását, kötelező ellenőrzések és vizsgálatok elvégzését, soron kívüli javítását. Lehetőséget biztosítunk partnereink részére, hogy a folyamatos megbízható működés és biztonság fenntartásának érdekében,az ütemezett megelőző karbantartásokhoz, valamint meghibásodás esetén rövid határidővel történő javításokhoz a műszaki hátteret karbantartási szerződés keretében biztosítsuk. Ez az együttműködés nem csak stabil üzembiztonságot, de kiszámítható és így tervezhető üzemeltetési költséget is jelent.

További információ

Tanácsadás

Tanácsadási tevékenységünk elsődleges célja, hogy a repülési célú üzemanyagok kezelésében, szállításában és kiszolgálásában résztvevő szereplők működését támogatva elősegítsük az IATA előírásainak történő megfelelésüket, mellyel az üzemanyag felhasználók számára garantáljuk a magas szintű biztonságot.

További információ

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk:
+36 1 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Győri László
Kelet-Magyarország
Mobil: +36 30 606 58 68

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41